Vezetéknév:
Keresztnév:
Irányítószám:
Település:
Utca, tér:

Telefonszám:
06  - -
 


Az irányítószám és a telefonszám mezőben a keresett értéket pontosan kell megadni, míg a többi mező esetében elegendő a szavak elejét beírni. Az adatok beírhatók kis-és nagybetűvel egyaránt, akár ékezet nélkül is.

A Telenor tudakozó segítségével a Telenor Magyarország Zrt. előfizetőinek neve és telefonszáma után lehet érdeklődni, valamint lekérdezhető, hogy egy mobiltelefonszám mely szolgáltatóhoz tartozik.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előfizetői címekről adatbiztonsági okokból nem adunk felvilágosítást. Előfizetői címekről kizárólag az Ügyfélszolgálat adhat információt, de csak abban az esetben, ha az előfizető adatainak titkos kezelését nem kérte.


Kereséshez az alábbi adatokat szükséges megadni:

 • Vezetéknév + (Keresztnév vagy irányítószám vagy település), vagy
 • Irányítószám + utca, vagy
 • Település + utca, vagy
 • Mobiltelefonszám

Cégek esetében  a Vezetéknév mezőben kell megadni a keresett cég nevét és a Település mezőben a székhelyét.

Fontos!
A tudakozó csak az első 20 találatot jeleníti meg. További adatok megjelenítése a keresés szűkítésével érhető el.


A tudakozó az 2015.02.02-i elõfizetõi adatokat tartalmazza.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Telenor Magyarország Zrt. titkos adatokról, valamint kártyás előfizetők adatairól nem ad tájékoztatást.

A 1748-as rövid hívószámon lehetőség van bármilyen mobiltelefonszám szolgáltatójának lekérdezésére:
 • A 1748 felhívásakor meg kell adni a telefonszámot 06-tal kezdve és *-gal lezárva (pl. 06209876543*, 06309876543*, 06709876543*)
 • Amennyiben a megadott szám a T-Mobile vagy a Vodafone szolgáltatóhoz tartozik, a rendszer közli ezt és bontja a vonalat.
 • Amennyiben a lekért szám a Telenor előfizetője, a rendszer közli ezt, majd felajánlja a következőket:
  1. „Amennyiben az előfizető adatairól szeretne tudakozódni, nyomja meg az 1-es gombot vagy hívja a 1220-as számot.
   Amennyiben a megadott számra történő híváskezdeményezés illetve SMS üzenet küldés díjairól szeretne tájékozódni, nyomja meg a 2-es gombot.”
  2. Az 1-es gombot választva a 1220 főmenübe kerül, ahol a 8-as főmenüt választva a tudakozó menüt érheti el. A 2-es gomb megnyomását követően a rendszer bemondja a hívó aktuális tarifacsomagját, majd a tarifacsomagjának megfelelő 1220-as menüpontba irányítja az ügyfelet.
A lekérdezésre kódokkal is lehetőség van, ez esetben a *126* körzetszám hétjegyű telefonszám# kódot kell elküldeni a hívásindító gombbal (pl.: *126*701234567#).